Planera med grön bonus!

En skogsbruksplan är både en värdering och en detaljerad plan för dina framtida inkomster från skogen. En välskött skog ökar snabbare i värde och ger i slutändan mer pengar i din plånbok. Med en grön skogsbruksplan bidrar du dessutom till ett hållbart skogsbruk, det premierar vi med 10 kr/m3 FUB i grön bonus på hela volymen av avverkningen.

"Planen är mitt bästa stöd"

Anders Näslund, Rännö

– Jag älskar skogen, men jag är ingen skogskarl. En bra skogsbruksplan är därför mitt bästa stöd. Det är svårt att bedöma var det är klokast att avverka först när man inte har tiden som krävs att själv hålla koll, säger Anders Näslund från Rännö utanför Matfors.

Kortfattat om Grön bonus

Planera dina intäkter från skogen
Kontroll ger dig trygghet i skogsägandet
Få grön bonus på certifierat grantimmer

Varför ska du välja Gällö Skog?

Nära

Vi finns och verkar i den absoluta närheten av din skog. Vi har stor lokalkännedom och tror på vikten av att finnas ute i de små orterna. Vi arbetar också nära både skogsägaren och skogsindustrin.

Lönsamma

Förutsättningen för vårt arbete är att inte bara vi utan även våra kunder gör en bra affär. Att skogen som råvara är lönsam tryggar framtiden för skogsnäringen och i förlängningen hela regionen.

Nytänkande

Vi drivs av nyfikenhet och en tro på att allt går att förbättra. I en anrik bransch med en uråldrig råvara vill vi vara den modiga utmanaren. Vi skapar förändring med hjälp av ny teknik och nyfikna medarbetare och partners.

?>